torsdag 28 maj 2009

Lilla prinsessa


Jag blev så vansinnigt sugen på att göra en LO, så igår kväll åkte scrapgrejerna fram och idets flyt, drog över mig. Och det var så roligt.

Så, nu har jag avverkat mina syskonbarn, Miranda, detta lilla busfrö var sist ut av dom.
Jag använde mig av Bazil´s Blingcardstock, både i vitt, rosa och en mörk, mörk rosa, men på bilden ser det nästan rött ut, men det är det inte.



tisdag 26 maj 2009

Grattis, Grattis...








Så, då var det dax för ett födelse-dagskort till.


Jag klev upp halv 7 och började, vilket gjorde att den lilla råttan som bor hemma hos oss, hann även denna gång fara och peta på kortet och suddade ut vissa delar, jag hoppas att det inte syns så väl.

Jag älskar dotsCS, det blir så -nytt- på nåt sätt, och jag blev så glad när jag upptäckte att jag hade detta ugglepapper, för det passade så bra i färgen.
Jag var tvungen att lifta Mias vikning, och då fick jag ju en anledning att använda min tags, som jag har suttit o gnetat på, jag ritade ut en ram innanför tagsen, som jag klistrade på, det höjde effekten en aning.
Så nu ska jag strax åka till vederbörande, hade ju glömt bort att hon fyller år, jag hatar sista minuten kort, det är alltid något som strular.


Hmmm??? Varför har man inga färdiga kort hemma??


- Jo, för att de skulle ändå INTE passa den man ska uppvakta...


måndag 25 maj 2009

Akutkort...

Så, då har man "dumpit" ner i vardagen och plant igen, efter en helt underbar -nästan- en vecka i sol, bad, härliga ungar, goda vänners lag och fantastisk mat.
Tur man kan promenera : )

Kom ju på att jag var tvungen att snabbt göra ett kort som skulle gå med lasset ner till stockholmia förra veckan, så det blev detta med en flaska gott till som jag hade tänkt att de skulle ta med sig ut på en PickNick.

Jag tror att jag har en liten mus här hemma! För när kortet skulle gå och jag inte hade något lim så ser jag att det är lyft på grejer för at liksom, kika under, vilket resulterade i att det hade lossnat en liten bit papper, hmmm, fy på dig...

Jag tror nämligen att jag känner den där musen.

Stort GRATTIS i alla fall, och hoppas att det smakar.


söndag 10 maj 2009

Dopkort,,,igen

Här kommer ett till dopkort som jag gjorde till lilla Agnes.
Det här kortet gjordes som så länge sedan som, ja gud vet när. På HC`s träff på Nola, tidigare i år, jag har ju inte kunnat lägga ut det för dopat var ju inte förren i MAJ.
Jag gillar tags, så jag gjorde ett kort med fack som man kan stoppa tagsen i. Jag använde CB`s alfabet BABY FACE, ett alfabet som jag tycker är väldigt användbart.
Tro, hopp och kärlek,
i små charms på ena tagsen och små fötter på en annan.
Sara Key´s stämplar är ju också helt underbara, så naturligtvis använde jag min enda stämpel av dom till att göra ett tryck. Jag inser att jag MÅSTE göra ett stort inköp där, haha.

Så Linda, jag vet att du har gått och väntat på detta, nu är det här, kramizzz...

söndag 3 maj 2009

Dopkort

Vi har ju som sagt var varit på dop i helgen, och det var underbart härligt på alla de vis.
GÅLSJÖ BRUK
hölls dopet på, och omgivningen är ju så vacker, många härliga foton blev det, och den Amerikanska brunchen som dom har är ju både annorlunda och jättegod.
Här hade jag en beställning på ett till dopkort, så det fick gå i grönt, så att allt inte går i rosa.
Och än en gång fick jag användning för magnetalfabetet, och spets, jag är barnsligt förtjust i det just nu, jag antar att man går i "cykler", och nu är det spets.
Nu ska jag ner och knåpa ihop ett kort som jag har beställning på tills tisdag, men jag har ju hela måndag på mig.